Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) ΠΑΜΑΚ
Γνωστικό αντικείμενο
Επιχειρηματικότητα/Franchising
: 11/21/2013 9:00 AM
: 11/21/2013 3:30 PM
Τοποθεσίες
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αίθουσα Συνεδρίων

Στοιχεία συμμετοχής

: Δωρεάν
Υποβολή αίτησης
: :

Τίτλος

Mobility and Employability in Europe

Περιγραφή

Η διάσημη Βρετανίδα επιχειρηματίας Σίλια Γκέιτς (Celia Gates), η οποία θα πραγματοποιήσει από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μια… παγκόσμια καταιγίδα ιδεών (Global Brainstorming), θα είναι μεταξύ των εισηγητών του συνεδρίου «Κινητικότητα και απασχολησιμότητα στην Ευρώπη» που διοργανώνεται αύριο, 21 Νοεμβρίου 2013, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Ιδρύματος, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 3:30 μ.μ. και είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Η κ. Γκέιτς θα χρησιμοποιήσει την τεχνική brainstorming «Whether ForecastTM», με στόχο οι συμμετέχοντες να ξεπεράσουν τους έμφυτους φόβους τους και να εμπνευστούν νέες ιδέες. Η τεχνική αυτή έχει χαρακτηρισθεί ως η μεγαλύτερη πρόοδος στη διαδικασία της σκέψης από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων, από το «British and World Invention, Innovation and New Technology Show», ενώ η κ. Γκέιτς στέφθηκε από τον ίδιο φορέα «Σύγχρονη Μούσα».

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ), η οποία διεξάγεται από 18 έως 30 Νοεμβρίου 2013, και στη χώρα μας. «Οικοδεσπότης» της ΠΕΕ για την Ελλάδα είναι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων επιχειρηματιών (Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε).

H Παγκόσμια  Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας  (www.unleashingideas.org) διοργανώνεται κάθε χρόνο το Νοέμβριο σε 139 χώρες, κινητοποιώντας πάνω από 25.000 οργανισμούς/εταίρους και γίνεται η αφορμή για τη διοργάνωση σχεδόν 34.000 δραστηριοτήτων που εμπλέκουν άμεσα περισσότερους από 7 εκατομμύρια ανθρώπους, με στόχο την προαγωγή της επιχειρηματικής δράσης και νοοτροπίας.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη