Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
Shape Expo Management
: 4/16/2013 12:00 AM
: 4/19/2013 12:00 AM
Τοποθεσίες
ΑΘΗΝΑ

Στοιχεία συμμετοχής

: Δωρεάν
Υποβολή αίτησης
: :

Τίτλος

Greek Innovation Expo 2013

Περιγραφή

Η SHAPE EXPO MANAGEMENT και το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» διοργανώνουν την Greek Innovation Expo 2013, τη σύγχρονη έκθεση για την έρευνα, το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την καινοτομία, η οποία ανοίγει τις πόρτες της για πρώτη φορά στις 16 με 19 Μαΐου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι Αττικής.

 

Η Greek Innovation Expo 2013 έρχεται να εντοπίσει, να παρουσιάσει και να αναδείξει την ελληνική καινοτομία. Φορείς, ερευνητές και επιχειρήσεις συγκεντρώνονται, ενημερώνονται, παρουσιάζουν, επικοινωνούν, διαμορφώνουν και συνεργάζονται. Έχοντας ως βασικούς άξονες την Έρευνα, το Σχεδιασμό, την Τεχνολογία και την Καινοτομία, η Greek Innovation Expo 2013 θα αναπτύξει τις δράσεις της μέσα από την Έκθεση, τα Workshops, τα B2B Meetings και το Συνέδριο Καινοτομίας.

 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία παραγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομίας.

Η Greek Innovation Expo 2013 περιλαμβάνει:

  •  Έκθεση Καινοτομίας και Design
  •  Workshops
  •  B2B Συναντήσεις
  •  Ημερίδα / Συνέδριο Καινοτομίας

Η Greek Innovation Expo 2013 ξεκινάει δυναμικά με κύριο στόχο της την αποτελεσματική και ουσιαστική συνέργεια των παραπάνω κρατικών και ιδιωτικών φορέων μέσω των άτυπων ή των προγραμματισμένων B2B Συναντήσεων.

Περισσότερα θα βρείτε στο http://greekinnovationexpo.gr/

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη