Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
: 12/14/2022 11:00 AM
: 12/14/2022 2:00 PM
Τοποθεσίες
Αίθουσα Συνεδρίων Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 29/11/2022: 13/12/2022

Τίτλος

Εργαστήριο Γραφείου Διασύνδεσης: "Look at their story and find your career start"

Περιγραφή

Οι απόφοιτοι των τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας επιστρέφουν στο ακαδημαϊκό τους «σπίτι» μέσα από το εργαστήριο του Γραφείου Διασύνδεσης με τίτλο: «Look at their story and find your career start». 

Στόχος του εργαστηρίου είναι η συγκέντρωση πληροφοριών «από πρώτο χέρι» σε τομείς και επαγγέλματα αιχμής. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί σύνδεση με τους αποφοίτους, παρουσίαση του προφίλ τους στο LinkedΙn και συζήτηση μαζί τους για την επαγγελματική τους πορεία. 

Ελάτε την Τετάρτη 14/12/2022 (11:00 - 14:00) στην "Αίθουσα Συνεδρίων Καθηγητή Ηλία Ι. Κουσκουβέλη" για να γνωρίσουμε και να συζητήσουμε την επαγγελματική πορεία δύο πολύ αξιόλογων αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Της Μαρίας Κωνσταντίνας Παΐσιου, απόφοιτο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, η οποία από πολύ νωρίς (στα 28 της!!) ανέλαβε διευθυντική θέση στο τμήμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων της εταιρείας ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ και του Βασίλη Μάστορα.

Ο Βασίλης, είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης και υπήρξε πολύ ενεργός κατά τη διάρκεια της φοίτησης του (AIESEC, Erasmus)! Από το 2018 εργάζεται στην Dialectica, ηγούμενος μίας ομάδας 10 ατόμων και συνεργαζόμενος με πελάτες σε Ινδία, Σιγκαπούρη και Ιαπωνία!

Ας τους ακούσουμε, ας δούμε μαζί τους λογαριασμούς τους στο LinkedIn και ας τους ρωτήσουμε πώς έφτασαν μέχρι εδώ; Οι ιστορίες τους μπορούν να αποτελέσουν το δικό σας career start point!!
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη