Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 3/3/2021 4:00 PM
: 3/3/2021 9:00 PM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 24/2/2021: 2/3/2021

Τίτλος

Deloitte_ΓΔ web event: "Every story has a beginning...Are you ready to write yours?"

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την Deloitte Greece σας προσκαλούν την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στη διαδικτυακή εκδήλωση: "Every story has a beginning...Are you ready to write yours? - Meet Deloitte professionals and learn how to elevate your CV | Your next career opportunity is just around the corner!"

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
  • 16:00-17:00  Παρουσίαση της εταιρίας Deloitte και της συμβουλευτικής θεματικής ενότητας (CV) από τους: Ζαραλίδη Βασίλη (HR/Talent Consultant) και Φετλή Έφη (Junior HR/Talent Consultant).
  • 17:00-19:00   Πραγματοποίηση προγραμματισμένων Συνεντεύξεων
To link παρακολούθησης της εκδήλωσης είναι: 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στις συνεντεύξεις θα πρέπει να ακολουθήσετε την κάτωθι διαδικασία:
  1. Εγγραφή στην παρούσα εκδήλωση (αίτηση συμμετοχής)
  2. Αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στα αγγλικά, μέχρι τις 2/3 στις 12:00 στο atsakmaka@deloitte.gr με θέμα Ημέρα Καριέρας – UOM
Τα άτομα που θα επιλεγούν για συνέντευξη, θα λάβουν προσωπική πρόσκληση από το Deloitte Teams meeting με το link και την ώρα διεξαγωγής της συνέντευξης. Στην περίπτωση που υπάρχει μεγάλος αριθμός βιογραφικών σημειωμάτων, οι συνεντεύξεις θα προγραμματιστούν κατά προτεραιότητα και ενδεχομένως συνεχιστούν και σε άλλες ημερομηνίες (θα ενημερωθείτε εγκαίρως από την εταιρία)
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη