Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 2/25/2021 11:00 AM
: 2/25/2021 12:00 PM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: :

Τίτλος

Διαδικτυακό σεμινάριο: «DIY Your Future» By Exelixis Software

Περιγραφή

Ανακοίνωση:
λόγω της πολύ μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος,  το webinar "DIY Your Future" by Exelixis Software θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στο κανάλι του Γραφείου Διασύνδεσης στο YOU TUBE https://www.youtube.com/watch?v=PJhv1DWF8JM

Οι ερωτήσεις σας θα γίνονται μέσω chat.


Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την Exelixis Software προσκαλεί τους φοιτητές κατευθύνσεων οικονομίας, διοίκησης και πληροφορικής στο διαδικτυακό σεμινάριο «DIY Your Future», την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.


Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της σύγχρονης
Line Of Business εφαρμογής «Smart», η οποία καλύπτει μηχανογραφικά όλο το φάσμα δραστηριοτήτων κάθε επιχείρησης, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Χαρακτηριστικά αυτής είναι η παραμετροποίηση, η επεκτασιμότητα, η διασύνδεση και η τεχνολογία.
 
Μέσω του σεμιναρίου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς το «
Smart», μπορεί να τους βοηθήσει επαγγελματικά, είτε χρησιμοποιώντας το ως ένα σημαντικό εργαλείο για την μελλοντική επιχείρησή τους, είτε εάν επιθυμούν να γίνουν στελέχη της Exelixis Software και να αναπτύξουν την πλατφόρμα.

Εισηγητής θα είναι ο κος Διονύσης Σολδάτος - Chief Technology Officer της Exelixis Software.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Εξασφαλίστε τη θέση σας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής! http://bit.ly/3aOd8mf

Το διαδικτυακό σεμινάριο «DIY Your Future» είναι μία  συνδιοργάνωση του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, του Γραφείου Διασύνδεσης, του ThesSummerSchool και της Exelixis Software. 


Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη