Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/30/2020 12:00 AM
: 6/30/2020 12:00 AM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 24/6/2020: 28/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας Pfizer - Οι αιτήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την εταιρία Pfizer διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020  για τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας,  που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους στην εταιρία.

Η δομή της Ημέρας Καριέρας Pfizer θα  περιλαμβάνει:

1.    Παρουσίαση της εταιρίας και του προφίλ των υποψηφίων που αναζητά

2.    Πραγματοποίηση Συνεντεύξεων για θέσεις (Θεσσαλονίκη) :

·         Solution Engineering Leads and Engineers

·         Analytics and Insights

·         Project Management

·         Product Management

·         Operations & Support Leads and Engineers

·         Architecture/Software Quality Assurance

 

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·         να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος (ΔΑΣΤΑ) ΚΑΙ

·         να στείλετε με email,το αργότερο έως 28/6/2020, το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα: Pfizer_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  Kleio.Arvaniti@pfizer.com  με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).

·          

Η εταιρία έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

H εταιρία Pfizer θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη της  Pfizer και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη