Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/29/2020 12:00 AM
: 6/29/2020 12:00 AM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 18/6/2020: 25/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας ΑΝΑΔΕΙΞΗ - Οι αιτήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων ΑΝΑΔΕΙΞΗ διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 για τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους των Σχολών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας.

 

Η δομή της Ημέρας Καριέρας ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα  περιλαμβάνει:

1.    Παρουσίαση της εταιρίας και Συνέντευξη/άτομο  για τις θέσεις:  

·          HR Administrator – part time (HR 1606), Θεσσαλονίκη

·          Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης (ADM 1506), Αθήνα

 

Καθώς οι διαδικασία αναζήτησης και επιλογής προσωπικού είναι συνεχής, ενδεχομένως, μέχρι το διάστημα υλοποίησης της Ημέρας Καριέρας, να καλυφθούν οι υπάρχουσες θέσεις ή/και προκύψουν νέες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό, στις ειδικότητες του πανεπιστημίου μας.

 

 

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·          να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος  (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, περισσότερα) KAI

·           να στείλετε με e-mail, το αργότερο έως τις  25/6/2020, το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα: ANADIXI_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@anadeixi.gr με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).

 

Η εταιρία έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η εταιρία ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο  (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

 

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ  και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

 

Γιατί στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ: Η διαδικασία της συνέντευξης και της διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR) ζητάμε την αποδοχή των όρων συνεργασίας ώστε να διατηρήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση δεδομένων μας για τα επόμενα δύο χρόνια από την ημέρα της υπογραφής σας. Με αυτή την έγκριση σας, οι Σύμβουλοί μας έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σας και να επικοινωνούν μαζί σας για τυχόν κενές θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στην εμπειρία και τις δεξιότητές σας και να σας ενημερώνουν ηλεκτρονικά για θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

 

 

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη