Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/30/2020 12:00 AM
: 6/30/2020 12:00 AM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 17/6/2020: 25/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας ΣΟΛ-Crowe - Οι αιτήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την εταιρία   ορκωτών ελεγκτών-λογιστών ΣΟΛ-Crowe διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020  για τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας,  που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους στην εταιρία

Η δομή της Ημέρας Καριέρας ΣΟΛ-Crowe θα  περιλαμβάνει:

1.    Παρουσίαση της εταιρίας και του προφίλ των υποψηφίων που αναζητά

2.    Πραγματοποίηση Συνεντεύξεων για θέσεις: ασκούμενων ορκωτών ελεγκτών λογιστών

 

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·         να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος ΚΑΙ

·       να στείλετε με email,το αργότερο έως 25/6/2020, το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα: SOL_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: careers@solcrowe.gr  με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).


Η εταιρία έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

H εταιρία ΣΟΛ-Crowe θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο  (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη της  ΣΟΛ-Crowe και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

 

Γιατί στην ΣΟΛ-Crowe :  Η ΣΟΛ Crowe είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ευρώπης.

Διαθέτει περισσότερους από 600 εξειδικευμένους συνεργάτες, σε 8 σημεία στην Ελλάδα, ενώ συνδυάζει την εμπειρία 6 δεκαετιών λειτουργίας με την τεχνογνωσία της Crowe Global, ενός από τα 10 κορυφαία Λογιστικά Δίκτυα διεθνώς.

Η Crowe Global δραστηριοποιείται σε 130 χώρες και απαρτίζεται από περισσότερες από 200 ανεξάρτητες εταιρείες Λογιστικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στην παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας.

 


Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη