Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/29/2020 10:00 AM
: 6/29/2020 3:00 PM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 11/6/2020: 24/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας SARANTIS GROUP - Οι αιτήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με τον Όμιλο SARANTIS GROUP διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, τις ώρες 10:00-14:00,  για τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας,  που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις προοπτικές ένταξής τους στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου.

 

Η δομή της Ημέρας Καριέρας SARANTIS GROUP θα  περιλαμβάνει:

1.    Παρουσίαση της εταιρίας

2.    Πραγματοποίηση Συνεντεύξεων για τις θέσεις:

·         Sales Representative, Merchandiser (based in Thessaloniki)

·         Sales Representative, Merchandiser (based in Athens)

·         Junior Brand Manager (based in Athens)

·         Finance Administrator (based in Athens)

·         Assistant Accountant  (based in Athens)

 

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·         να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος  (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, περισσότερα) KAI

·          να στείλετε με e-mail, το αργότερο έως τις  24/6/2020, το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα: SARANTIS_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gr-humanresources@sarantisgroup.com με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).

 

Η εταιρία έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η εταιρία SARANTIS GROUP θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο  (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

 

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη της SARANTIS GROUP και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

 

Γιατί στην SARANTIS GROUP: Είμαστε μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των FMCG. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας και λύσεις για την καθημερινότητα, πάντα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον. Στην πολύχρονη ιστορία μας, οι άνθρωποι μας αποτελούν το πιο δυνατό μας brand!

Web site: https://www.sarantisgroup.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sarantis/

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη