Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/26/2020 9:00 AM
: 6/26/2020 5:00 PM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 11/6/2020: 23/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας Teleperformance_ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την εταιρία Teleperfomance διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Παρασκευή26 Ιουνίου 2020, τις ώρες 09:00-17:00,  για τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας,  που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους στην εταιρία.

Η δομή της Ημέρας Καριέρας Teleperformance θα  περιλαμβάνει:

1.                 Παρουσίαση της εταιρίας και του προφίλ των υποψηφίων που αναζητά

2. Πραγματοποίηση Συνεντεύξεων για τις θέσεις: https://jobsteleperformance.com/

 

Η Teleperformance Greece αποτελεί εδώ και 30 χρόνια την πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής & διαδικτυακής υποστήριξης, εξυπηρέτησης και διαχείρισης πελατών στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance και από το 2002 αποτελεί το διαχειριστικό κέντρο του Ομίλου για Ν. Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Αφρική.

H Teleperformance Greece αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους εργοδότες, προσελκύοντας εργαζόμενους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Στην Ελλάδα, διαθέτει συνολικά εννέα κτιριακές εγκαταστάσεις (έξι στην Αθήνα, μία στη Θεσσαλονίκη και δύο στα Χανιά). Οι εργαζόμενοί μας ξεπερνούν τους 8.700 και προέρχονται από 100+ διαφορετικές εθνικότητες, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 37 διαφορετικές γλώσσες.

Οι κύριες θέσεις εργασίας που παρέχουμε αφορούν εξυπηρέτηση πελατών, τεχνική υποστήριξη, πωλήσεις, διαχείριση online περιεχομένου μέσω τηλεφώνου, email ή/και chat.

 

Απαραίτητα προσόντα:

·                          Γνώση μίας βασικής, μητρικής γλώσσας (πχ. Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, κτλ.)

·                          Γνώση Αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα

·                          Γνώση  χρήσης υπολογιστή (Windows, MS Office)

·                          Κριτική σκέψη

·                          Ικανότητα ομαδικής συνεργασίας

 

Τι προσφέρουμε:

·                                                    Διαρκείς ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης

·                                                    Εκπαίδευση (επί πληρωμή) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές

·                                                    Μοντέρνες εγκαταστάσεις και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον

·                                                    Πολυάριθμα προνόμια και εκπτώσεις & προσφορές

·                                                    Αθλητικά τουρνουά, εκδηλώσεις και δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας

 

Επιπρόσθετα, στην Teleperformance Greece έχετε την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας εντός μίας πολυεθνικής εταιρείας, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα brands διεθνώς (Netflix, Microsoft, Canon κτλ.). Επιπλέον, θα αποτελέσετε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας η οποία σέβεται τη διαφορετικότητα, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, θρησκείας ή κουλτούρας.

 

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·         να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος ΚΑΙ

·         να στείλετε με email,το αργότερο έως 23/6/2020, το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα:

   Teleperformance_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: apply_cv@gr.teleperformance.com 

με ταυτόχρονη κοινοποίηση   στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).

 

Η εταιρία Teleperformance έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

H Teleperformance θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο  (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη της Teleperformace και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

 

Γιατί στην Teleperformance: Η Teleperformance Greece, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα. Επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο -μεταξύ άλλων- παρέχει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Ο πλέον καθοριστικός παράγοντας, ο οποίος έπαιξε ρόλο στην εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Για τον λόγο αυτό, από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η εταιρεία μας επενδύει και αναπτύσσει πρότυπα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ικανοτήτων των εργαζομένων της.

Παράλληλα, φροντίζει για τις καθημερινές ανάγκες του προσωπικού της μέσα από μία σειρά προγραμμάτων, προνομίων και δράσεων, όπως προγράμματα για τα παιδιά των εργαζομένων, ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, αθλητικές εκδηλώσεις, ταξίδια, καθώς και ποικίλες δράσεις.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία αναπτύσσει προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ευεξίας στον εργασιακό χώρο (Health & Well-Being) αλλά και ανάδειξης της Πολύ-Πολιτισμικότητας (Diversity). Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό κίνητρο για προσέλκυση νέων ταλέντων από όλο τον κόσμο.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη