Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/23/2020 12:00 AM
: 6/23/2020 12:00 AM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 9/6/2020: 17/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας Όμιλος ΟΤΕ- Cosmote_ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ- Cosmote διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Τρίτη 23  Ιουνίου 2020  για τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας,  που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους στον Όμιλο.

Η δομή της Ημέρας Καριέρας Όμιλος ΟΤΕ θα  περιλαμβάνει:

1.    Παρουσίαση του Ομίλου και του προφίλ των υποψηφίων που αναζητά

2.    Πραγματοποίηση Συνεντεύξεων για τις θέσεις:

·         Mobile Applications Software Engineer

·         Στέλεχος Τμήματος Business Automation

·         Order Management Software Engineer

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·         να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος ΚΑΙ

·         να στείλετε με email,το αργότερο έως 17/6/2020, το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα: ΟΤΕ_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@ote.gr   με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).


O Όμιλος έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Όμιλος ΟΤΕ θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο  (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

 

Γιατί στον Όμιλο ΟΤΕ: Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα και μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου και στο μετοχικό του κεφάλαιο μετέχουν η Deutsche Telekom (46%) και το Ελληνικό Δημόσιο (5,5%). Απασχολεί  12.344 εργαζομένους στην Ελλάδα και πάνω από 17.600 συνολικά. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή & κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών, ακινήτων και εκπαίδευσης, και στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας, με υπηρεσίες σταθερών και κινητών επικοινωνιών και τηλεόρασης.

Με κεντρικό μήνυμα «Ένας κόσμος, καλύτερος για όλους» και με ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE σε προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου, έχει ως αποστολή να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο. Για να τα καταφέρει επενδύει στο ισχυρότερό του πλεονέκτημα, τους ανθρώπους του. Στελέχη με άριστη τεχνογνωσία, επαγγελματική εμπειρία, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Εξασφαλίζει για αυτούς ένα βιώσιμο και αποτελεσματικό εργασιακό περιβάλλον, που εκτιμά την ομαδική εργασία και την επικοινωνία, ενθαρρύνει την καινοτομία και τη νοοτροπία ανάπτυξης, αναγνωρίζει την υψηλή απόδοση και τους δίνει ίσες ευκαιρίες εξέλιξης. Στόχος του είναι να διακρίνεται ως ένα περιβάλλον εργασίας, όπου ο κάθε ένας έχει τη δυνατότητα να αποδώσει στο μέγιστο των ικανοτήτων του και να αναπτυχθεί επαγγελματικά. Η νοοτροπία ανάπτυξης και καινοτομίας, η δια-τμηματική συνεργασία και η ανοιχτή επικοινωνία, είναι αυτά που διαμορφώνουν την κουλτούρα εργασίας των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ.

 

 

Σχόλια Συμβούλου Σταδιοδρομίας: Ένας ελληνικός Όμιλος με ανθρωποκεντρική προσέγγιση που θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό του, βασικό πυλώνα της επιχειρηματικής του ανάπτυξης και βιωσιμότητας. Ενθαρρύνει την ευελιξία και τη συνεργασία των εργαζομένων μέσα σε περιβάλλον συνεχών προκλήσεων που ενισχύουν την προσωπική εξέλιξη του κάθε ατόμου.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη