Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/26/2020 1:00 PM
: 6/26/2020 6:00 PM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 4/6/2020: 23/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας Code Seed_ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την εταιρία CodeSeed διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020  για τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας,  που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους στην εταιρία.

Η δομή της Ημέρας Καριέρας Code Seed  θα  περιλαμβάνει:

1.    Παρουσίαση της εταιρίας και του προφίλ των υποψηφίων που αναζητά

2.    Πραγματοποίηση Συνεντεύξεων για την θέση: Junior React Developer κ.α.

 

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·         να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος ΚΑΙ

·         να στείλετε με email,το αργότερο έως 23/6/2020, το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα: codeseed_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@codeseed.io  , με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).

 

Η εταιρία Code Seed έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

H code seed θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο  (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη της Code Seed και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

 

Γιατί στην codeseed: Η Code Seed εδρεύει στη Δράμα και δραστηριοποιείται στον χώρο του προγραμματισμού υπολογιστών από το 2013. Αποτελείται από πτυχιούχους πανεπιστημιακών τμημάτων  πληροφορικής με πολυετή πείρα και κατάρτιση. Η μεγαλύτερη αξία της εταιρείας είναι ο σεβασμός, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο στο σύνολο, ακόμη και όταν διαφέρουμε βρίσκουμε τρόπους να συνυπάρχουμε. Αυτό είναι επιτυχία! Ακολουθούν με την ίδια σημαντικότητα η ειλικρίνεια, σοφία, εργατικότητα, συνέπεια και επιδεξιότητα! 


Η πλούσια σε δεξιότητες ομάδα μας διαθέτει αρετές όπως: επαγγελματισμός, συνέπεια, ακρίβεια και ευελιξία. Τολμάμε για το καινούριο και το νεωτερικό. Αγκαλιάζουμε τη διαφορετική κουλτούρα και βρίσκουμε νέους τρόπους δράσης. Στις ιδανικές εργασιακές συνθήκες συμβάλλουν οι πρωτοβουλίες του γραφείου για ομαδικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εκδρομές. Έτσι οικοδομείται κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ μας!


Οι εργαζόμενοι έχουν το δικό τους γραφείο και εξοπλισμό (όπως υπολογιστή, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, βάση υπολογιστή, ακουστικά κλπ) ο οποίος παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρεία. Δουλεύουμε σε ευχάριστο και ήρεμο περιβάλλον! Ανά τακτά διαστήματα οργανώνονται δραστηριότητες για το
team building, οι οποίες είναι είτε ημερήσιες εκδρομές, είτε τριήμερα στα οποία περιλαμβάνονται πολλά παιχνίδια, πολύ φαγητό και πολύ γέλιο! 

 

 

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη