Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 6/22/2020 12:00 AM
: 6/22/2020 12:00 AM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 4/6/2020: 18/6/2020

Τίτλος

Ημέρα Καριέρας Orgaethics_έμμισθες θέσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στην Γερμανία

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την εταιρία Orgaethics διοργανώνει Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020  για τελειόφοιτους και απόφοιτους του Πανεπιστημίου μας,  που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις ευκαιρίες έμμισθων μεταπτυχιακών σπουδών στη Γερμανία κ.α. θέσεων απασχόλησης στην Γερμανία και την Ελλάδα

Η δομή της Ημέρας Καριέρας Orgaethics θα  περιλαμβάνει:

1.    Παρουσίαση του συστήματος έμμισθων μεταπτυχιακών προγραμμάτων δυαδικών σπουδών (στην αγγλική γλώσσα) σε διάφορες ειδικότητες (κυρίως ΙΤ) στη Γερμανία

2.    Πραγματοποίηση Συνεντεύξεων για τα προγράμματα (δείτε αναλυτικές περιγραφές στα συνημμένα αρχεία):

·         Consulting Internet of Thinks

·         IT-Security

·         Junior SAP Consultant

·         SAP Consulting

Η λίστα των προγραμμάτων ανανενώνεται συνεχώς επομένως μέχρι την υλοποίηση της Ημέρας Καριέρας μπορεί να υπάρξουν και άλλα προγράμματα.

Για να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις θα πρέπει:

·         να πραγματοποιήσετε εγγραφή με κεφαλαία και χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες, μέσω του παρόντος πληροφοριακού συστήματος ΚΑΙ

·         να στείλετε με email,το αργότερο έως 18/6/2020  το βιογραφικό σας σημείωμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή στα ΑΓΓΛΙΚΑ με θέμα: Orgaethics_E-CareerDay_ONOMA_ΕΠΙΘΕΤΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση athanasiadou@orgaethics.com με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο career@uom.edu.gr (για να εγκριθεί η συμμετοχή σας).

 

Η εταιρία έχει δικαίωμα επιλογής των βιογραφικών που θα καλέσει σε συνέντευξη, ωστόσο υποχρεούται να ενημερώσει όλους τους αιτούντες, για τους λόγους που δεν έγινε συνέντευξη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η εταιρία Orgaethics θα σας ενημερώσει εμπρόθεσμα, (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή της συνέντευξης) για τον ψηφιακό σύνδεσμο  (link) και την ώρα υλοποίησης της συνέντευξής σας.

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εγγραφή σας στην εκδήλωση και με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις συναινείτε στην χρήση και επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων σας, από τα στελέχη της Orgaethics και του Γραφείου Διασύνδεσης. Έχετε δε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.

 

Γιατί στην Orgaethics: Η εταιρεία Orgaethics (organization + ethics) συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες στη Γερμανία και προσφέρει εργασία σε τομείς της πληροφορικής, της ιατρικής και όλων των κλάδων της μηχανολογίας. Επίσης σε συνεργασία με καταξιωμένα πανεπιστήμια, προσφέρει στους απόφοιτους της πληροφορικής και όλων των μηχανολογικών τμημάτων δυαδικές μεταπτυχιακές σπουδές σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας (στην αγγλική γλώσσα), οι οποίες είναι έμμισθες καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Δυαδικά προγράμματα σπουδών, σημαίνει ότι η εκπαίδευση γίνεται κατά ένα μέρος σε μεγάλη πολυεθνική επιχείρηση 80% και κατά ένα άλλο μέρος στο πανεπιστήμιο 20%. Οι σπουδές μπορούν να ξεκινήσουν σε 365 μέρες τον χρόνο και διαρκούν 2 χρόνια. Πρόκειται για Master το οποίο πληρώνεται 1750 ευρώ μεικτά το μήνα και είναι κυρίως πρακτικό (επιχειρησιακή εκπαίδευση) για να αποκτήσουν οι φοιτητές πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Η πιθανότητα πρόσληψης μετά τις σπουδές είναι 90%. Οι φοιτητές κάνουν μέσα στα πλαίσια των σπουδών τους δυο Project σε Αμερική, Ασία, Ευρώπη. (ανάλογα με τους ισχύοντες κανονισμούς για τον κορονοϊό). Το Master γίνεται κυρίως στα αγγλικά και/ή γερμανικά. Καλό είναι να ξέρουν οι φοιτητές το λιγότερο B1 επίπεδο στα γερμανικά, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί μέσα σε 6 μήνες εντατικών μαθημάτων.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη