Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 5/17/2020 12:00 AM
:
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: :

Τίτλος

Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας ΠΑΜΑΚ: C.O.V.I.D.-Career Opportunities by Viral Interactions and Dialogues

Περιγραφή

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει, όλο τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ τις πρώτες διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας με τίτλο: "C.O.V.I.D.-Career Opportunities by Viral Interactions and Dialogues"

  • Για την κάθε εταιρία που συμμετέχει θα υλοποιείται "εταιρική Ημέρα Καριέρας" που θα περιλαμβάνει: α) σύντομη παρουσίαση της εταιρίας και των προσφερόμενων θέσεων απασχόλησης και β) συνεντεύξεις με τους/τις υποψηφίους/ες,  που θα επιλεγούν από τα βιογραφικά σημειώματα των αιτούντων. Η εταιρία έχει δικαίωμα επιλογής υποψηφίων που θα καλέσει σε διαδικτυακή συνέντευξη. Ωστόσο, έχει ζητηθεί ως υποχρέωση συμμετοχής της, να ενημερώσει κάθε αιτούντα/ούσα, για τον λόγο που δεν θα προσκληθεί σε συνέντευξη.

  • Η εταιρική Ημέρα Καριέρας θα ανακοινώνεται στον ιστότοπο της dasta (εκδηλώσεις) και οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να κάνουν εμπρόθεσμα αίτηση για την κάθε εαιρία που τους ενδιαφέρει (δεν ισχύει περιορισμός στην επιλογή εταιριών που θέλετε να δώσετε συνέντευξη) και να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην εταιρία με κοινοποίηση το Γραφείο Διασύνδεσης (career@uom.edu.gr). Εφόσον οι συμμετοχή εγκρίνεται, θα αποστέλλεται το link παρακολούθησης/διεξαγωγής συνέντευξης.

  • Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας έχουν:όλοι οι τελειόφοιτοι (4 έτος +) και απόφοιτοι των προπτυχιακών Τμημάτων και όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και απόφοιτοι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για την Ημέρα Καριέρας κάθε εταιρείας που σας ενδιαφέρει.
#Menoumemazidimiourgoumeeykairieskarieras

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη