Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
: 12/4/2019 12:00 PM
: 12/4/2019 3:30 PM
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 25/11/2019: 3/12/2019

Τίτλος

"Skilled for Success" ημερίδα για την απόκτηση επαγγελματικής ετοιμότητας στη διάρκεια των σπουδών.

ΠεριγραφήΤο Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την AIESEC Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνουν την ημερίδα "Skilled for Success" την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, τις ώρες 12:00-15:30, στην αίθουσα Συνεδρίων (1ος όροφος, κτίριο ΓΔ).

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των φοιτητών για τις τάσεις και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, αναφορικά με τις δεξιότητες που θα πρέπει να διαθέτουν οι νέοι απόφοιτοι που διεκδικούν entry level θέσεις και δεν διαθέτουν σημαντική εργασιακή εμπειρία. 

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για την απόκτηση και ενίσχυση δεξιοτήτων, μέσα από την ενεργή συμμετοχή σε δραστηριότητες που μπορεί κανείς να έχει αξιοποιώντας την φοιτητική του ιδιότητα. Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν περιπτώσεις φοιτήτριας και απόφοιτου που επέλεξαν να ενισχύσουν στη διάρκεια των σπουδών τους και το επαγγελματικό τους προφίλ.

Επίσης, μέσα από ένα βιωματικό "παιχνίδι' θα μάθουμε πως μπορούμε να αναπτύξουμε την ομαδικότητα, την επικοινωνία και την προσαρμοστικότητά μας, δεξιότητες που παρουσιάζονται σήμερα ως απαιτούμενες για την είσοδο στην αγορά εργασίας αλλά και για την επαγγελματική μας εξέλιξη. Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη