Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
: 11/6/2019 4:00 PM
: 11/6/2019 5:00 PM
Τοποθεσίες
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 1/11/2019: 6/11/2019

Τίτλος

Ενημέρωση για τις εξετάσεις που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προιόντων.

Περιγραφή

Ο απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν/μίου Μακεδονίας και Ασφαλιστικός Σύμβουλος της ΝΝ κ. Χρυσάφης Τρούλλος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση σχετικά με τις εξετάσεις που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προιόντων.

Με δεδομένα τα πολλά προβλήματα του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος στη χώρα μας, το μέλλον για την ιδιωτική ασφαλιστική αγορά μοιάζει γεμάτο προκλήσεις. Τα μεγέθη του κλάδου αναμένεται να γνωρίσουν γεωμετρικούς ρυθμούς ανάπτυξης κάτι το οποίο έχει ήδη στρέψει τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στην εξεύρεση νέου ανθρώπινου δυναμικού.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτεύουσα αρχή της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς, διενεργεί εξετάσεις για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προιόντων στη Θεσσαλονίκη στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο για την διαδικασία και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις:

https://www.bankofgreece.gr/enimerosi/grafeio-typoy/anazhthsh-enhmerwsewn/enhmerwseis?announcement=4a2848e3-10f0-4bd2-94f9-7d0e8152b908

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη