Στοιχεία θέσης εργασίας

Επισκόπηση εργασίας

Τοποθεσία
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Αριθμός θέσεων:1
Ημ/νία δημοσίευσης:9/3/2020
Λήξη ημ/νίας υποβολής:

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (Green & Grey)

Περιγραφή

ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η Green & Grey είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται με έναν διαφορετικό, καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο στον χώρο του Real Estate.Είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στον χώρο των ακινήτων έχοντας κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, εξυπηρετώντας ουσιαστικά, ποιοτικά, διαφορετικά με σύστημα και οργάνωση.
Έχουμε διαπραγματευτεί από μικρά διαμερίσματα μέχρι και τα πιο συμβολικά κτίρια της πόλης και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του απλού αγοραστή, που ψάχνει το επόμενο σπίτι του μέχρι και του πιο απαιτητικού επενδυτή ακινήτων. Καταφέραμε σε σύντομο αλλά και άκρως παραγωγικό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσουμε  αλλά και να επιτύχουμε μερικά από τα πιο δύσκολα και πολυσυζητημένα deals της πόλης.  
Έχοντας στο πλευρό μας επιτυχημένους συνεργάτες, με φιλοδοξίες, όνειρα, όραμα, διάθεση και φλόγα για το αντικείμενο, καταφέραμε να εδραιωθούμε με διαφορετικό τρόπο τόσο στον δύσκολο χώρο του Real Estate όσο και γενικότερα στον χώρο των πωλήσεων στην Θεσσαλονίκη.

Αναζητούμε  λοιπόν ανθρώπους των οποίων τα όνειρα δεν περιορίζονται σε αυτά που μας επιτάσσει η κοινωνία αλλά ζητούν μέσα από την δουλειά τους να αγγίξουν και βιώσουν καταστάσεις που κάποιοι θεωρούν ότι δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν ποτέ. Όραμα, δημιουργικό περιβάλλον, πάθος να πετύχεις και εσύ  και η ομάδα σου και ανάγκη να αλλάξουμε οτιδήποτε θεωρούμε ότι δεν έχει θέση σε μια σύγχρονη κοινωνία.
Στον συνεργάτη διατίθεται
Μέντορας που εκπαιδεύει και καθοδηγεί τον συνεργάτη στην νοοτροπία και στις διαδικασίες του επαγγέλματος 
Συνεχής παρακίνηση και δημιουργία οράματος και έμπνευσης με σκοπό την επαγγελματική επιτυχία 
Υποστήριξη απ’ όλα τα μέλη της ομάδας για την ταχύτατη ένταξη αλλά και την παραγωγική εκκίνηση των νέων συνεργατών μας
Γραμματειακή Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας 
Νομική Βοήθεια 
Το σημαντικότερο προσωπική εξέλιξη μέσω της συνεχούς αυτοβελτίωσης


Αν είσαι ή θέλεις να γίνεις ο επόμενος πωλητής μας 
Τρόποι επικοινωνίας:
e-mail: hr@greenandgrey.gr
Τηλέφωνο/Φαξ:2316003600-6946855659

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη