Πληροφορίες για φοιτητές/αποφοίτους

Η επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και προϋποθέτει σωστή πληροφόρηση, οργάνωση και μεθοδικότητα στη διαδικασία  αξιολόγησης των διαφόρων προγραμμάτων. 

Το Γραφείο Διασύνδεσης σας υποστηρίζει συμβουλευτικά στη συμπλήρωση των αιτήσεων υποψηφιότητας, του βιογραφικού σημειώματος και των λοιπών διαδικαστικών εγγράφων. Στο site μας  http://career.uom.gr υπάρχουν μηχανές θεματικής αναζήτησης και ηλεκτρονικές συνδέσεις με πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευκολύνουμε την περιήγηση σας στο site. 

Το Δίκτυο Ακαδημαϊκών Συμβούλων “ CounselEDU”  αναπτύσσεται από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά (2010-2011) ως μία επιπλέον υποστηρικτική υπηρεσία εκπαιδευτικής συμβουλευτικής. Παρέχεται από το διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου και τους υποψήφιους διδάκτορες εθελοντικά, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση, που θα οδηγήσει κάθε υποψήφιο στην καλύτερη επιλογή. 

Αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακές σπουδές και συναντάτε δυσκολίες στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος συμπληρώστε και  προσκομίστε μας το σχετικό «αίτημα».  Τα στοιχεία του/των Ακαδημαϊκών Συμβούλων με τους οποίους θα μπορείτε να συνεργαστείτε

 θα σας αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που καταθέσατε στο συγκεκριμένο έγγραφο.  

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Παρακαλούμε πριν τη συνάντησή σας με τον Ακαδημαϊκό Σύμβουλο αξιοποιείστε όλες τις σχετικές, έντυπες και διαδικτυακές πηγές του Γραφείου Διασύνδεσης.

Προετοιμαστείτε εγκαίρως και καταγράψτε τις πληροφορίες που συγκεντρώσατε για να τις συζητήσετε με το Σύμβουλο.

Ζητήστε από το προσωπικό του Γραφείου Διασύνδεσης να σας φέρει σε επαφή με άλλους ενδιαφερόμενους για τις ίδιες εξειδικεύσεις – ειδικότητες, ώστε να δημιουργηθεί «ομάδα συζητήσεων» για το θέμα που σας ενδιαφέρει. Ενημερώστε μας για την εξέλιξη της διαδικασίας και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας συμπληρώνοντα το σχετικό έγγραφο 

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη