Εκδηλώσεις

«ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΣΠΟΥΔΑΣΩ»

 5 - 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Αμφιθέατρο Τελετών Πανεπιστημίου Μακεδονίας 

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την εκδήλωση «Μαθαίνω πριν σπουδάσω» με θέμα τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πρόεδροι των τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλα μέλη ΔΕΠ θα ενημερώσουν τους μαθητές της Γ΄Λυκείου των σχολείων του Νομού Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις σπουδές και τις διαδικασίες φοίτησης στα τμήματα του Πανεπιστημίου, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Φεβρουαρίου 2014 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αναμένεται να την παρακολουθήσουν συνολικά γύρω στους 1.000 μαθητές και μέλη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

«ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΣΠΟΥΔΑΣΩ»

 3-4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Αμφιθέατρο Τελετών Πανεπιστημίου Μακεδονίας 


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε την εκδήλωση «Μαθαίνω πριν σπουδάσω» με θέμα τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πρόεδροι των τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλα μέλη ΔΕΠ ενημέρωσαν τους μαθητές της Γ΄Λυκείου των σχολείων του Νομού Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις σπουδές και τις διαδικασίες φοίτησης στα τμήματα του Πανεπιστημίου, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Φεβρουαρίου 2014 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την παρακολούθησαν συνολικά γύρω στους 1.100 μαθητές και μέλη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δευτέρα 3/2/2014

Σχολή Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών

 

Παρουσίαση Τμήματος Οικονομικών Επιστημών,
Καθηγητής Στυλιανός Φουντάς

image video..

Παρουσίαση Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Λέκτορας Σταυρούλα Μαυρογένη και Λέκτορας Ιωάννης Αρμακόλας

image video.. 

Σχολή Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων

Παρουσίαση Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,
Καθηγητής Χρήστος Νεγκάκης

 image video...

Παρουσίαση Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων,
Επίκουρος Καθηγητής Φώτης Βούζας

 image video...

Τρίτη 4/2/2014

Σχολή Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών

Παρουσίαση Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών,

Λέκτορας Σπυρίδων Μακρής

image video...   

Παρουσίαση Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής,

Καθηγητής Γεώργιος Παυλίδης και Επίκουρη Καθηγήτρια Ιωάννα Παπαβασιλείου

image video... 

Παρουσίαση Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης,

Λέκτορας Ελευθέριος Τσικουρίδης

image video...   

Σχολή Επιστημών Πληροφορίας

Παρουσίαση Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής,

Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτρης Χρήστου-Βαρσακέλης

image video....
«ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΣΠΟΥΔΑΣΩ»
4-5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

   Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την εκδήλωση «Μαθαίνω πριν σπουδάσω» με θέμα τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.


afisa mathaino 2013

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πρόεδροι των τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλα μέλη ΔΕΠ ενημέρωσαν τους μαθητές αναφορικά με τις σπουδές και τις διαδικασίες φοίτησης στα τμήματα του Πανεπιστημίου, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2013 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την παρακολούθησαν συνολικά γύρω στους 1.065 μαθητές των Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης και 135 συνοδοί καθηγητές και μέλη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 «ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΣΠΟΥΔΑΣΩ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνης, διοργανώνει την εκδήλωση «Μαθαίνω πριν σπουδάσω» με θέμα τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναφορικά με τις σπουδές, τις διαδικασίες φοίτησης, και τις προοπτικές απασχόλησης, ενώ παράλληλα θα γίνουν και παρουσιάσεις αναφορικά με τη διαχίεριση της σταδιοδρομίας κατά τη διάρκεια των σπουδών, αλλά και τις δράσεις του Γραφείου Διασύνδεσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης και αναμένεται να την παρακολουθήσουν οι μαθητές από όλα τα Λύκεια Κατερίνης.


 «ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΣΠΟΥΔΑΣΩ»
26 - 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

   Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την εκδήλωση «Μαθαίνω πριν σπουδάσω» με θέμα τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

   

afisa ekdilosis

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πρόεδροι των τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλα μέλη ΔΕΠ ενημέρωσαν τους μαθητές αναφορικά με τις σπουδές και τις διαδικασίες φοίτησης στα τμήματα του Πανεπιστημίου, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2012 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την παρακολούθησαν συνολικά γύρω στους 1.000 μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου από  τα Λύκεια του Νομού Θεσσαλονίκης.


 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
 


Χαιρετισμοί της εκδήλωσης

Αναπληρωτής καθηγητής Ιωάννης Παπαναστασίουεπιστημονικά υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης Παν.Μακεδονίας

Καθηγητής Χρήστος ΚωνσταντάτοςΑντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού Παν.Μακεδονίας

Κος Παύλος ΜατζιάρηςΔιευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης    image video


Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
, Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Βοσκόπουλος 

   
     
image video


Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών
, Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος, Νίκος Μαραντζίδης 


image power point

 image video


Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής
, Λέκτορας Ιωάννα Παπαβασιλείου και Καθηγητής Γεώργιος Παυλίδης 


 image video


Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης
, Λέκτορας Πέτρος Βούβαρης 


image video 


Τμήμα Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
, Επίκουρος Καθηγητής Χρήστος Γεωργιάδης 

   

   image video


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
 


Χαιρετισμοί της εκδήλωσης:

 Αναπληρωτής καθηγητής Ιωάννης Παπαναστασίου, επιστημονικά υπεύθυνος    του Γραφείου Διασύνδεσης Παν.Μακεδονίας

 Καθηγητής Χρήστος Κωνσταντάτος, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων  και Προσωπικού Παν.Μακεδονίας

 Κος Απόστολος Αποστολίδης, Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης     image video


 Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος, Στυλιανός  Φουντάς
 

 
  

 image video 

 
 Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Καθηγητής και Πρόεδρος του  Τμήματος, Αθανάσιος Νούλας
 

  
  

image video 


  Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επίκουρος Καθηγητής Φώτης Βούζας  

image video 


 Τμήμα Μάρκετινγκ & Διοίκησης Λειτουργιών, Επίκουρος Καθηγητής Οδυσσέας Μοσχίδης
 


  

image video 


 Τμήματος Διοίκησης Τεχνολογίας, Καθηγητής Μάνος Ρουμελιώτης  

image video «Μετά το Λύκειο ΤΙ; Επιλογές και προοπτικές στην εποχή της οικονομικής κρίσης» 

4 - 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συμμετέχει στην εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Θέρμης. Η εκδήλωση «Μετά το Λύκειο ΤΙ; Επιλογές και προοπτικές στην εποχή της οικονομικής κρίσης» απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης των Λυκείων του Δήμου Θέρμης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, ώρα 10:15 π.μ.


Η Πράξη «Γραφείο Διασύνδεσης» υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Η Πράξη υλοποιείται υπό τη διαχείριση του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας - Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και, μαζί με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας συντονίζεται από την Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), μία δράση η οποία στοχεύει στην αποτελεσματικότερη σύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με την αγορά εργασίας.

afissa ekdilosis thermis

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη