Για όσους φοίτησαν στο Τμήμα ΜΔΛ
Ο κόμβος του Γραφείου Διασύνδεσης μέχρι τον Ιούνιο του 2013 λειτουργούσε κάθε Τρίτη στο ισόγειο του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Παραρτήματος Έδεσσας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι χρήστες εφ’ εξής εξυπηρετούνται στο κεντρικό Γραφείο Διασύνδεσης, στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι υπηρεσίες παρέχονται με σκοπό να υποστηρίξουν τα μέλη του γραφείου που επιθυμούν τη συνέχιση των σπουδών τους στην αναζήτηση και επιλογή μεταπτυχιακών προγραμμάτων, υποτροφιών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων συναφών με το αντικείμενο σπουδών τους.

Επίσης, επιχειρούν να συνδέσουν τους αποφοίτους με την αγορά εργασίας και μέσω επαφών και συνεργασιών με επιχειρήσεις, να τους υποστηρίξει στην εύρεση θέσεων εργασίας ανάλογων με τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τα προσόντα τους.
Επιπλέον, παρέχοντάς τους συμβουλευτική σταδιοδρομίας επιχειρεί να τους δώσει τα κατάλληλα εργαλεία για την επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη. Ο ρόλος του συμβούλου είναι να εξοπλίσει τον ενδιαφερόμενο με εφόδια που θα τον βοηθήσουν να αναλάβει δράση και για να σχεδιάσει ο ίδιος την καριέρα του.

Τις ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη η σύμβουλος των συγχωνευμένων Τμημάτων ΜΔΛ και ΔΤ εξυπηρετεί τους φοιτητές και αποφοίτους των Τμημάτων στο κεντρικό Γραφείο Διασύνδεσης, στον ημιώροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατία 156, στη Θεσσαλονίκη.  Τις ημέρες Δευτέρα και Παρασκευή οι φοιτητές και απόφοιτοι εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού

Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέματα μπορείτε να  επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: career_mom@uom.gr

Να μας επισκεφτείτε στο Facebook

Και να μας ακολουθήσετε  στο Twitter


Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη