Πρόσκληση: 1ο JA Greece Διεθνές Συνέδριο «Εκπαίδευση για την Επιχειρηματικότητα: εφαρμογές και καλές πρακτικές στο Σχολείο και το Πανεπιστήμιο»

Email Image

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του Junior Achievement Greece,

 

 

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε στο

 

1ο JA Greece Διεθνές Συνέδριο

«Εκπαίδευση για την Επιχειρηματικότητα: Eφαρμογές και καλές πρακτικές στο Σχολείο και το Πανεπιστήμιο»

23-24 Σεπτεμβρίου 2021

 

Το Συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης “EnterFest” που θεσπίζεται για πρώτη φορά από το JA Greece και διοργανώνεται σε  συνεργασία με τον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό JA Europe, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το University of Stockholm.

 

Στόχος του Συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν προτάσεις και καλές πρακτικές από την εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιχειρηματικότητας σε όλες τις βαθμίδες της τυπικής εκπαίδευσης, τόσο από προσκεκλημένους Έλληνες Εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα, όσο και από εκπαιδευτικούς συνεργαζόμενων ευρωπαϊκών χωρών. Θα παρουσιαστούν επίσης ερευνητικά ευρήματα με στόχο να διατυπωθούν προτάσεις για τις προοπτικές ενίσχυσης και εξέλιξης της επιχειρηματικότητας σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. 

 

Το Συνέδριο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, στελέχη επιχειρήσεων που συνεργάζονται εθελοντικά σε δράσεις επιχειρηματικής εκπαίδευσης, και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων μετά από δήλωση συμμετοχής. Η προβολή των εργασιών του Συνεδρίου θα είναι προσβάσιμη μόνο στους συνέδρους που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω της επίσημης σελίδας του συνεδρίου.


Δείτε το πρόγραμμα της Πέμπτης εδώ

Δείτε το πρόγραμμα της Παρασκευής εδώ

Εγγραφήsocial iconsocial iconsocial iconsocial iconsocial icon
Email Image
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη