4ος Μαραθώνιος Διαγωνισμός Ανάπτυξης Εφαρμογών


 

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Τμήματος και την κοινότητα SerresΤech, διοργανώνουν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, τον 4ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Ανάπτυξης Εφαρμογών (4th Serres Hackathon), στο κτίριο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στις Σέρρες.

 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και φρέσκους αποφοίτους και είναι μια ευκαιρία για μια αξιόλογη προσθήκη στο βιογραφικό καθώς και ένα ευχάριστο διήμερο με την κοινότητά μας, όπου η πίτσα και ο καφές υπάρχουν άφθονα (και όχι μόνο)!

 

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται κάθε χρόνο από εταιρίες Πληροφορικής, όπως για παράδειγμα, την Deloitte GreeceKenotomAMD TelecomsSchooXMKI HellasITSaurDataScouting κτλ.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν έχετε να χάσετε τίποτα απολύτως! Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο: http://hackathon.serrestech.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε και mail στον Δρ. Νίκο Πεταλίδη: npetalid@teicm.gr ή στο team@serrestech.gr

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Κωνσταντίνος Σ. Χειλάς

Καθηγητής

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη