Γίνε και εσύ Εθελοντής στο Κέντρο Ζωής Θεσσαλονίκης!

Tο Κέντρο Ζωής, η μη κυβερνητική οργάνωση που από το 1991 προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ατόμων που ζουν με HIV/AIDS, αναζητάει νέουςεθελοντές που θα στελεχώσουν τομείς εργασιών όπως:

 

ü  Διοργάνωση εκδηλώσεων

ü  Ενημέρωση πληθυσμού

ü  Κέντρο Ημέρας (Χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας)

ü  Info Centre

ü  Επισκέψεις σε Νοσοκομεία/Σπίτια (πρόγραμμα συντροφικότητας)

 

Στην προσπάθειά του Οργανισμού να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν επηρεαστεί άμεσα ή έμμεσα από το HIV ή/και το AIDS, διοργανώνει τον Απρίλιο εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη για όλους τους νέους εθελοντές. Τα σεμινάρια θα δώσουν την ευκαιρία στους υποψήφιους εθελοντές να ενημερωθούν για το θέμα του HIV/AIDS, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις & βιωματικές ασκήσεις, να γνωρίσουν το Κέντρο Ζωής & στη συνέχεια να ενταχθούν σε μία από τις δυναμικές ομάδες εθελοντών, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύτιμο έργο του Οργανισμού (www.kentrozois.gr).

Αν θες να γίνεις και εσύ εθελοντής στο Κέντρο Ζωής μπορείς να:

•     Δηλώσεις το ενδιαφέρον σου μέσω τηλεφώνου στο 2310 237040 (9:00 – 17:00 καθημερινά) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα info@kentrozois.gr &e.antoniadou@kentrozois.gr, στέλνοντας το βιογραφικό σου! 

•     Πραγματοποιήσεις μία συνέντευξη γνωριμίας στα γραφεία του Κέντρου Ζωής.

•     Παρακολουθήσεις το εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019.

•     Ενταχθείς σε μία από τις εθελοντικές ομάδες- υπηρεσίες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

 

Το Κέντρο Ζωής φροντίζει για την συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των εθελοντών του. Στόχος του είναι να προσφέρει στους εθελοντές τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που θα διευκολύνουν την ανιδιοτελή προσφορά τους. Παράλληλα τους δίνεται η ευκαιρία να διευρύνουν τον κύκλο τους, να κάνουν νέους φίλους, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες!

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να την αναδημοσιεύσετε,  μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος και στον ιστότοπο του Κέντρου Ζωής  https://www.kentrozois.gr/τα-νεα-μασ/  . 

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ελισάβετ Αντωνιάδου
Κοινωνική Λειτουργός

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 112, 54622

Τ: 2310 237040

 

E: e.antoniadou@kentrozois.gr
www.kentrozois.gr

Αθήνα: Ιερά Οδός 42, 104 35

Τ: 210 7257617, 210 7233848

      


Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη