ΜΚΟ InterVolve: Αναζήτηση εθελοντριών για το Κέντρο Γυναικών Ίριδα-

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση InterVolve και συγκεκριμένα το Κέντρο Γυναικών Ίριδα αναζητάει νέες εθελόντριες, για να πλαισιώσουν την ομάδα Υποδοχής, Διοίκησης και Επικοινωνίας και την ομάδα Δραστηριοτήτων!

Θα έχετε την ευκαιρία να απασχοληθείτε και να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον στην καρδιά της Θεσσαλονίκης· θα δουλέψετε σε ένα πολυπολιτισμικό κέντρο γυναικών και παιδιών. Το Κέντρο Γυναικών Ίριδα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο 2018 με σκοπό να στηρίξει γυναίκες και παιδιά στη διαδικασία της ανάπτυξης και της ένταξής τους στην τοπική κοινωνία. Η πολυπολιτισμική ομάδα εθελοντών που στηρίζει τις δράσεις του κέντρου μαθαίνει και εξελίσσεται συνεχώς, ενώ συγχρόνως προσαρμοζόμαστε και στις ανάγκες των ωφελούμενων του κέντρου μας. Όντας έτοιμοι να γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια, παρατηρούμε τα νούμερα των γυναικών που συμμετέχουν στις δράσεις μας να αυξάνονται συνεχώς με γοργούς ρυθμούς, ενώ κατά γενική ομολογία η Ίριδα έχει στηρίξει πολλές γυναίκες να βελτιώσουν την ψυχοσωματική τους κατάσταση, και να δημιουργήσουν φιλίες και δίκτυα υποστήριξης. Σε μερικές περιπτώσεις η Ίριδα λειτουργεί και ως την αφορμή για να βγουν αυτές οι γυναίκες από το σπίτι τους και να αδράξουν τη μέρα!

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλώ να αποστείλουν το βιογραφικό τους στα Αγγλικά στη διεύθυνση info@intervolvegr.com. Ανυπομονούνε να σας γνωρίσουμε!

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη