Βραδιά του Ερευνητή 2017

H Βραδιά του Ερευνητή είναι μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

Η έρευνα ανοίγει τις πόρτες της στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στο ευρύτερο κοινό! Πειράματα, δρώμενα ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές, εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, διαγωνισμοί και ποικίλες πρωτότυπες εκδηλώσεις!


Στην Αθήνα, η φετινή βραδιά του θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254 (παράλληλη εκδήλωση: ΕΜΠ – στην οδό Πατησίων), καθώς και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Καρδίτσα, Ξάνθη, Καλαμάτα και Κόρινθο στις 29 Σεπτεμβρίου! 
Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ1)
Ευπρόσδεκτοί είναι ερευνητές από όλα τα επιστημονικά πεδία που έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν το έργο τους με και τον αντίκτυπό του με εύληπτο και εποπτικό τρόπο στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων στην έκθεση τεχνολογιών, θα παρακαλούσαμε τους ερευνητές που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email στο researchersnight@certh.gr ή στο 2310498218 μέχρι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη