Έναρξη 2ου σεμιναρίου 1ης ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014)-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στα πλαίσια του έργου Μονάδες Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, διοργανώνει το δεύτερο σεμινάριο για την πρώτη σειρά εκπαίδευσης στη θεματική περιοχή Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις σε συνδυασμό με τη θεματική περιοχή Εκπαιδευτικό Λογισμικό.

Οργάνωση: Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Σχολή Επιστημών Πληροφορίας.

 1. Το Σεμινάριο θα διαρκέσει δύο (2) ημέρες: την Πέμπτη 27/11/2014 και την Παρασκευή 05/12/2014 κατά τις ώρες 15.00 έως 21:00. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο εργαστήριο 533 (5ος όροφος, κτίριο ΓΔ) του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.
 2. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, και σε αποφοίτους Τμημάτων Πληροφορικής, Πολυτεχνικών Τμημάτων και Τμημάτων με αντικείμενο την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων ή αποφοίτους ΙΕΚ σχετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη θεματική περιοχή των εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ για Επιχειρηματικές & Εκπαιδευτικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και να συνεισφέρουν στο πεδίο αυτό.Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα λογισμικά ΕΛ/ΛΑΚ Joomla!, Sugar CRM, Open CART, ProcessMaker,  Moodle, BigBluebutton, LAMS.
 3. Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ως την Παρασκευή 21η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 21:00.
 4. Η συμμετοχή σας στο Σεμινάριο είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Μετά την επιτυχή συμμετοχή σας στο Σεμινάριο θα σας δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης.
 5. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω email εντός των ημερών 22/11/2014 έως 26/11/2014 για τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους με απαντητικό email εντός οριζόμενης προθεσμίας.
 6. Όσοι επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο αποδέχονται ταυτόχρονα τη συμμετοχή τους στην εκτέλεση ενός έργου συνεισφοράς σε ανάπτυξη εφαρμογής ΕΛ/ΛΑΚ.
 7. Για περιορισμένο αριθμό θέσεων είναι δυνατή η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο σεμινάριο εξ αποστάσεως μέσω googleHangouts. Αν κάποιος επιθυμεί να αξιολογηθεί η αίτησή του σε αυτή την κατηγορία εκπαιδευομένων θα πρέπει να το δηλώσει στην πρώτη σειρά του βιογραφικού του σημειώματος.
 8. Τέλος, είναι δυνατή η παρακολούθηση του σεμιναρίου εξ αποστάσεως μέσω live streaming (σε αυτή την περίπτωση δε δίνεται βεβαίωση καθώς δε συμμετέχετε στο σεμινάριο απλώς παρακολουθείτε. Έτσι δε χρειάζεται να καταθέσετε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πατήσετε στο link που θα δημοσιευτεί στη σελίδα της Μονάδας Αριστείας Παν. Μακεδονίας στο ma.ellak.gr τις ημέρες πραγματοποίησης του σεμιναρίου).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος* γίνεται, μέσω του συνδέσμου

http://ma.ellak.gr/list-events/eventparticipation/?events_id=2556

*Οδηγίες συμπήρωσης της φόρμας  εκδήλωση ενδιαφέροντος:

 1. Στο πεδίο ΘΕΣΗ συμπληρώστε την τρέχουσα ιδιότητά σας π.χ. προπτυχιακός φοιτητής, μεταπτυχιακός φοιτητής, εργαζόμενος, απόφοιτος κτλ
 2. Στο πεδίο ΦΟΡΕΑΣ συμπληρώστε το τμήμα του βασικού σας πτυχίου π.χ. τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
 3. Στο πεδίο Τηλέφωνο επικοινωνίας συμπληρώστε κατα προτίμηση ένα κινητό τηλέφωνο.
 4. Στο πεδίο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ανεβάστε ένα πραγματικά σύντομο βιογραφικό σημείωμα έως 400 λέξεις.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής των αιτήσεων: 21/11/2014 και ώρα 21:00.


Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη